perjantai 15. lokakuuta 2010

Winter winter winter~

Tilasin vaatteita netistä, tai tilaan (pitää kattoa onko eräs ihminen saanu sen tilauksen aikaseks vielä) ja nyt odottelen niitä ihan innolla~!
Näytän teille sitten mitä tilasin sitten, kun ne ensin saapuvat :3
Olin tänään shoppaamassa (ilman rahaa kylläkin) Yin kanssa. Paljon kivempaa kävellä ulkona ja pitää toista kädestä kun on vähän viileämpi ja paljon vaatetta päällä, dont you think? Tai siis toi kuullostaa tosi kamalalta, mut ehkä tää kuva auttaa ees hahmottamaan vähän mitä mietin.. Olisinki noin nätti kun toi kuvan tyttö. *sad* (ToT)

Tästä päivästä sen verran, että sain oikeesti taas pitkästä aikaa kunnon inspiraatiota koko mun olemukseen ja tälleen kaikkeen. Huoh pitäis vaan vähentää herkkujen syömistä tai lisätä liikuntaa. Ehkä vaan liikun enemmän. Joo.

Okei tätä kuvaa ei otettu tänään, myönnän. Tää on pari päivää sitten otettu kuva, mutta en oo saanu aikaseks mitään postauksia tai tällasia niin laitoin nyt sitten.
En tiiä miks mut tää kuva on jotenki just siisti mun mielestä.. Tästä kuvasta ei nää, mut voisko joku pliiis sanoo Yille että sen hiukset on hyvät, eikä liian pitkät. Mun pitää kuulemma huomenna leikata ne enkä oikeesti uskaltais. Pilaan ne kuitenki. No mut näätte sitten :'''< huih
Hei kertokaa mulle mitä ostan tolle joululahjaksi! En oikeesti keksi yhtään mitään. Paitsi mietin, että joku ihana hajuvesi (sanotaanko niitä miesten hajujakin hajuvesiksi?) olis aika ahh koska sitten mäkin pääsen nauttimaan niistä haju huuruista ( ̄ー ̄)

XOXO - Nana

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Yooh löl

haha luulin kirjottavani tänne nopeesti, mutta en sitten jaksanu..
Kaikkee on tapahtunu, tullu ja menny ja tässä sitä nyt ollaan. Oikeesti kuviakaan en silleen oo kauheesti jaksanu ottaa, mut lol aina yritän jossain väleissä niitä ottaa..
Tiedoks nyt heti aluks kaikille, että päivittämään tulen tosi randomisti, että tulee kestämään välillä enemmän tai vähemmän että saatte uuden päivityksen.


 
Nonniin asiaan:
Koe viikko on nyt ohi (mun ensimmäinen, enkä failannu yhtään!) ja musta alkaa tuntua, että voin alkaa päästämään tästä stressistä kohta irti..
Tän otin eilen (?) sillee nopee ennen ku Sannin piti lähtee juoksee jonnekki

Dunno about you, mut mun mielestä ihan jees näin tällaseks pika sähläykseks :----)

Shit mulla oli oikeesti jotain isompaakin asiaa, mut en tietenkää nyt muista ja olis kiva saada pitkästä aikaa tänne tällanen postaus. Tiedän että vähän turhaa, mutta koittakaa kestää..

Ja nää on sitten kesältä,,, hups.


 En ees ite tiiä mitä teen tässä :''D mä kyl siis ihan näytän kieltä ja sekoon jtn. Enkä kattele jtn tyyppii. Se olis pelottavaa. (._.)

Jenna, mah lovely kuvaaja!~ Ps. Canon oli sitten Jennan, se otti mun kameralla kuvia musta ja mä sit sen omalla siitä.. jauu.

Hei muuten huomasitteko mtn eroa kesän ja sit tossa uudessa kuvassa? hint. Look ma hair
Sain ne pidennykset ! Pikkusen helpotti oloa, kun noi takkupallot saa laittaa syrjään ja ikuinen tappelu siitä, kumpi kuristaa kumpaa on loppunut!
Näis hiuksissa ei oikeesti ollu ku pari karvaa ja mulla on käytössä 2 pakettia. Näyttää silti ku olis vaan 1... No minkäs sille voi, oli tosi halvat, kun ei ollut shippaus maksua ja sain noi molemmat 47€ yhteensä! - ebaysta.
Eipä mulla kai sitten ollut mtn muuta : ) baibai loved ones

XOXO - Nana