perjantai 15. lokakuuta 2010

Winter winter winter~

Tilasin vaatteita netistä, tai tilaan (pitää kattoa onko eräs ihminen saanu sen tilauksen aikaseks vielä) ja nyt odottelen niitä ihan innolla~!
Näytän teille sitten mitä tilasin sitten, kun ne ensin saapuvat :3
Olin tänään shoppaamassa (ilman rahaa kylläkin) Yin kanssa. Paljon kivempaa kävellä ulkona ja pitää toista kädestä kun on vähän viileämpi ja paljon vaatetta päällä, dont you think? Tai siis toi kuullostaa tosi kamalalta, mut ehkä tää kuva auttaa ees hahmottamaan vähän mitä mietin.. Olisinki noin nätti kun toi kuvan tyttö. *sad* (ToT)

Tästä päivästä sen verran, että sain oikeesti taas pitkästä aikaa kunnon inspiraatiota koko mun olemukseen ja tälleen kaikkeen. Huoh pitäis vaan vähentää herkkujen syömistä tai lisätä liikuntaa. Ehkä vaan liikun enemmän. Joo.

Okei tätä kuvaa ei otettu tänään, myönnän. Tää on pari päivää sitten otettu kuva, mutta en oo saanu aikaseks mitään postauksia tai tällasia niin laitoin nyt sitten.
En tiiä miks mut tää kuva on jotenki just siisti mun mielestä.. Tästä kuvasta ei nää, mut voisko joku pliiis sanoo Yille että sen hiukset on hyvät, eikä liian pitkät. Mun pitää kuulemma huomenna leikata ne enkä oikeesti uskaltais. Pilaan ne kuitenki. No mut näätte sitten :'''< huih
Hei kertokaa mulle mitä ostan tolle joululahjaksi! En oikeesti keksi yhtään mitään. Paitsi mietin, että joku ihana hajuvesi (sanotaanko niitä miesten hajujakin hajuvesiksi?) olis aika ahh koska sitten mäkin pääsen nauttimaan niistä haju huuruista ( ̄ー ̄)

XOXO - Nana

2 kommenttia:

pipsa kirjoitti...

owwwwwww ootte ihania <3 ja sä olet KAUUNIIIS herranjumala *_* HAJUVESI on iha sika hyvä idea kannatan (Y) koska siit on sitte iloo kaikille ja ootte sit yhes ilosii ku tuoksuu hyvälle! ps. rakastan hiuksias

Nana☆ kirjoitti...

Ahhhh miten ihanan piristävä kommentti! ^('u')^
Kiitos kiitos moneen kertaan ja hyvä että kannatusta löytyi mun idealle :3 Mikä hajuvesi kannattais hankkia olis hyvä seuraava kysymys