sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Yooh löl

haha luulin kirjottavani tänne nopeesti, mutta en sitten jaksanu..
Kaikkee on tapahtunu, tullu ja menny ja tässä sitä nyt ollaan. Oikeesti kuviakaan en silleen oo kauheesti jaksanu ottaa, mut lol aina yritän jossain väleissä niitä ottaa..
Tiedoks nyt heti aluks kaikille, että päivittämään tulen tosi randomisti, että tulee kestämään välillä enemmän tai vähemmän että saatte uuden päivityksen.


 
Nonniin asiaan:
Koe viikko on nyt ohi (mun ensimmäinen, enkä failannu yhtään!) ja musta alkaa tuntua, että voin alkaa päästämään tästä stressistä kohta irti..
Tän otin eilen (?) sillee nopee ennen ku Sannin piti lähtee juoksee jonnekki

Dunno about you, mut mun mielestä ihan jees näin tällaseks pika sähläykseks :----)

Shit mulla oli oikeesti jotain isompaakin asiaa, mut en tietenkää nyt muista ja olis kiva saada pitkästä aikaa tänne tällanen postaus. Tiedän että vähän turhaa, mutta koittakaa kestää..

Ja nää on sitten kesältä,,, hups.


 En ees ite tiiä mitä teen tässä :''D mä kyl siis ihan näytän kieltä ja sekoon jtn. Enkä kattele jtn tyyppii. Se olis pelottavaa. (._.)

Jenna, mah lovely kuvaaja!~ Ps. Canon oli sitten Jennan, se otti mun kameralla kuvia musta ja mä sit sen omalla siitä.. jauu.

Hei muuten huomasitteko mtn eroa kesän ja sit tossa uudessa kuvassa? hint. Look ma hair
Sain ne pidennykset ! Pikkusen helpotti oloa, kun noi takkupallot saa laittaa syrjään ja ikuinen tappelu siitä, kumpi kuristaa kumpaa on loppunut!
Näis hiuksissa ei oikeesti ollu ku pari karvaa ja mulla on käytössä 2 pakettia. Näyttää silti ku olis vaan 1... No minkäs sille voi, oli tosi halvat, kun ei ollut shippaus maksua ja sain noi molemmat 47€ yhteensä! - ebaysta.
Eipä mulla kai sitten ollut mtn muuta : ) baibai loved ones

XOXO - Nana

3 kommenttia:

Katori-chan kirjoitti...

you're lovely, as always <3 kaikki on vaan niin ihania kuvia :D

Fanny kirjoitti...

u look so pretty ^^

Nana☆ kirjoitti...

Katori-chan: ahh kiitos paljon ^^

Fanny: Thank you so much! :3