keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Tsukicon!

Okay fuck, tiiän etten oo päivittäny tuhanteen vuoteen, mutta jos en ole vielä tätä sanonut niin en jaksa ottaa stressiä päivittämisestä enää. Toisaalta olisin kyllä päivittänyt 100 vuotta aikaisemmin jos olisin löytänyt kamerani laturin. Sitä vaan ei vieläkään näy, joten teen nyt postauksen Jonnan kameralla otettujen kuvien avulla...


(ahh holy shit idk what i was supposed to put here)


Tsukicon was great! Oikeesti paljon enemmän mua kiinnostavia juttuja, kuin viimevuosina (tai sitten koskaan).
No siis onhan tsuki vielä tänäänkin, mutta en oikein löytänyt rahaa mistään. Sitäpaitsi eilen oli Ainan ja Yumachin Q&A, enkä olisi jäänyt pois mistään hinnasta!

This was my look in tsukicon~

Ohh ja unohdin! Sillä aikaa kun kuunneltiin Yoman, Islan ja Millin kanssa Q&A:skia, semmonen japski kuvaaja tuli mun luo ja halus ottaa musta kuvia! Yayy~ Toisaalta mua ällötti, koska oli hirveen kuuma ja mulla nenä kiils ja kaikkea hyhhyh.... No sitten ku se oli lähteny ja 10 min kulu... Se tuli takas. Nyt se sano et mun piti nousta ylös ja sitte se otti lisää kuvia 8) jayy. Ettei menis ihan leijumiseks nii myönnän että otti sitten muistakin seisomakuvat.. <-- kuullostipa häröltä ._.

Nää ei sit oo  niitä kuvia mut laitan tällee randomisti ('w')Jooooo tiiän että näitä ei oo yhtään muokattu. Toistan, ei yhtään (haistakaa sarkasmini), mutta näitä tässä alla en sitten oikeasti jaksanut muokata..
Ahh i almost forgot to put some model pics here from the fashionshow!my sis is my favourite ofc

Yayy my lovely giiiirls! I had so much fun! ☆

XOXO - Nana